Как да улесним работата си с iPad

Ако сте горд собственик на iPad сигурно искате да знаете кои са най-страхотните  аксесоари, които можете да си купите, за да „уважите“ любимия си таблет. Независимо дали търсите стойки, високоговорители или стилус, винаги има причина да си купите нов аксесоар предназначен за работа с вашия iPad.

Ето защо съветите на Mashable за това как да си създадете по-голямо удобство при работа с iPad са нещо, с което трябва да се съобразите. Няма нищо по-приятно от това да сте облечени в домашни дрехи и да сте у дома на любимото си канапе със своя iPad подготвени за релаксиращо забавление.

Независимо дали таблетът на Apple ви служи за гледане на филм, за четене на книги, за игри или за сърфиране в интернет, той е най-добрият партньор за неангажирано свободно време. Ето какво е необходимо според анализаторите от медията ако искате да се чувствате комфортно когато работите с вашия iPad.

Тази мека и удобна поставка за таблети придържа здраво и в удобен за четене ъгъл устройството. И може да я ползвате без значение къде се намирате – на дивана, в леглото, в офиса. Wedgestand възглавничките се предлагат в няколко свежи цвята. Цена $ 36.

TabCoosh има удобен джоб, в който се поставя таблетът и по този начин е максимално защитен, а вие може да се настаните удобно и да се забавлявате. Също има възможност за избор на цвят и десен. Цена $ 50.

Поставката Targus Lap Lounge е предназначена за 10-инчови таблети и предлага максимален комфорт при работа с тези джаджи. Потребителите може да коригират ъгъла, под който да поставят таблета си както и ориентацията на екрана (пейзажен или портретен изглед). Цена $ 50.

Читайте также:  Столешницы - Киев: Каменные столешницы - изысканность интерьера кухни

PadRelax е друго решение за поставка на таблети. Джаджата е изработена от високачествени материали и може лесно да се пере при необходимост. Цена $ 65.

Тази мека възглавничка осигурява защитна рамка около таблета и ви дава възможност да го потпрете на стената или на купчина книги за да може да се насладите на някой филм. Цена $ 25.

IPEVO PadPillow се грижи както за вашия таблет, така и за вашето удобство. Може да използвате поставката за да поставите таблета си на бюрото или за да гушнете по-удобно докате си почивате на дивана. IPEVO PadPillow може да се разгъне, за да може при желание да ползвате клавиатура. Цена $ 29.

Ако търсите по-дискретна и най-вече незаемаща много място поставка за вашия таблет, то обърнете внимание на това предложение. Цена $ 50.

Екологична и органична, поставката Lap Log се предлага с малко по-различен дизайн и в различни цветове и модели. Цена $ 39.

Dockem iProp може да се ползва както върху глатки и твърди повърхности, така и върху меки повърхности. Освен това, може да поставите таблета си на тази поставка дори като си почивате на канапето. Уникалният дизайн позволява таблетът да се използва в режим пейзаж или портрет, а стойката може лесно да бъде коригирана в най-удобния зрителен ъгъл. Цена $ 30. 

Источник: http://www.digital.bg